(VIDEO) RASHFORD A JE NORMAL?? Bombardon Walesin me kete super gol nga gjuajtja e lire.

Anglia dhe Walesi po zhvilloin ndeshjen e trete ne kuader te fazes se grupeve te Kupes se Botess.Piesa e dyte ka nisur mire pasi menier pas fillimit ishte

Marcus Rashford ge shenoj nje super gol.

 

VIDEO