(VIDEO) CMENDURIII/ Koulibaly shenon super gol dhe ngrit Sengalin ne vendin e dyte.

Ekuadori dhe Senegali po luajn ndeshien e fundit ne kuader te fazes ss grupeve te Kupes se Botes.
Sengali ka avansur me rezultatin 2-1 me golin e shenuar _nga Koulidu Koulibaly

 

VIDEO KETU