Bima që lufton diabetin dhe disa sëmundje të tjera, e gjeni fare lehtë

Të gjithë keni dëgjuar për hithrën, madje shumë të tjerë edhe e kanë provuar në gatime të ndryshme.

Mjekët sugjerojnë se kjo bimë është kurative dhe lufton diabetin, aneminë, apo artritin, transmeton lajmi ditor.

Si ta përgatisni ekstraktin e hithrës:

Ju duhen 3 lugë gjethe të thara hithre dhe 500 mililitra ujë.

Përgatitja dhe përdorimi:

Fillimisht zieni ujin dhe më pas hidhni gjethet e hithrës në një filxhan dhe sapo uji të ketë arritur në pikën e vlimit hidheni në filxhanin ku ndodhen gjethet. Lëreni të qëndrojë për 10 minuta, filtrojeni dhe më pas konsumojeni./lajmiditor.com/