Qe kur jemi martuar kemi qene me diabet: U ben plot 50 vite qe ne e kemi mbajtur ate nen kontroll vetem me kete perberje

E vetmja zgjidhje që mund të rregullojë nivelet sheqerit në gj. ak tek diabetikët.

Diabeti është një sëmundje kronike që vjen ngaqë pankreasi nuk sintetizon sasinë e insulinës që ka nevojë trupi i njeriut, e prodhon atë me cilësi të ulët ose nuk është në gjendje ta përdorë atë në mënyrë efektive, transmeton lajmi ditor.

Nëse jeni një person i diagnostikuar me diabet, ne do të ndajmë recetën që bëri të shërohet nga kjo sëm. undje një çift i martuar prej 50 vjetësh të cilët ishin diabetikë.

Përbërësit:

  • 2 banane
  • 2 mollë me lëkurë
  • 1 grusht me lakër të kuq
  • 5 kivi
  • 1/2 litër ujë

Metoda e përgatitjes:

Vendosni të gjithë përbërësit në një blender, derisa të shihni një pije të butë dhe të lehtë.

Kjo pije mund të merret çdo ditë pavarësisht nga koha, megjithëse është e këshillueshme që të merrni me stomak bosh në mëngjes dhe ta merrni atë direkt pasi ta keni përgatitur, sepse nëse prisni më shumë, secili prej elementëve do të humbë përfitimet e tij./lajmiditor.com/